Ознака: Љубо Перуќица

Сцена

Бившиот на Пријовиќ се жени за фаталната водителка од ТВ „Хепи“

Бившото момче на Александра Пријовиќ, нејзиниот колега фолк пејачот Љубо Перуќица откри дека се жени. Тој ќе застане на лудиот камен на 10 октомври и ќе го каже судбоносно „да“ […]