Ознака: Љубчо Георгиевски

Видео Издвојуваме Интервјуа

Настапот на Филип Петровски кај Васко Ефтов руши рекорди по гледаност на интернет

Настапот на Филип Петровски кај Васко Ефтов руши рекорди по гледаност на интернет. Исто така е единствен политички разговор кој се појавува на трендинг во рамките на јужна Европа на […]

Вести

Геровски го прашува Љубчо дали влијателна амбасада му го наметнала Ден Дончев!?

Геровски го прашува Љубчо дали влијателна амбасада му го наметнала Ден Дончев!? Интересно е зошто тоа било така. Ќе се вмеша ли сега и Груевски? Втората легенда се совпаѓа со […]

Македонија

Дајте му на Заев двајца пратеници за да не го уценува БЕСА, советува Љубчо Георгиевски

Поранешниот премиер и лидер на ВМРО-ДПМНЕ, Љубчо Георгиевски во телевизиско интервју на ТВ „24“ јавно упати совет до неговата поранешна партија како да го одбрани македонскиот идентитет. – ВМРО-ДПМНЕ мора да […]

Македонија

Немам врска со приватизацијата на “Поштенска банка“

-И тогаш пред СЈО и сега пред јавноста недвосмислено изјавувам дека немам ништо со приватизацијата со Поштенска банка а уште помалку со второто дело за кое ги товарат. Се работи […]

Избор на уредникот

Документ потпишан од Љубчо Георгиевски кој покажува дека не бил против 16 кракото сонце

Како што може да се види од овој документ на ВМРО-ДПМНЕ потпишан од Љубчо Георгиевски тој бил тогаш во 1995 година против промената на државното знаме. Но, како што може […]

Избор на уредникот

Љубчо Георгиевски доследен на себе, повика да се гласа ЗА на референдумот

Љубчо Георгиевски доследен на себе, повика да се гласа ЗА на референдумот во писмо на кое се потпишани уште неколкумина кои за себе милуваат да кажат дека се основачи на […]