Ознака: Љубчо Георгиевски

Издвојуваме

Љубчо смета дека Западна Македонија треба да биде дел од Голема Албанија!

Овој поранешен политичар кој на дугме, односно повик се појавува во критичните моменти за македонската политика и одигрува секогаш погубна улога повторно се јави. Сега сака да ги прекројува границите […]

Вести

Георгиевски: Албанската платформа е поништување на Охридскиот рамковен договор!

После 15 години ние сега имаме повторно платформа, која ако ја читате, тоа не е ништо друго, туку според мене е поништување на правилата на играта од Охридскиот рамковен договор, […]

Вести

?????: ?????? ?? ???????? ???????? ? ???? ?? ????

Гласот за помалите коалиции кои во јавноста се претставуваат како десничарски е глас за СДСМ и за редефинирање на државата. Лидерот на ВМРО-НП, Љубчо Георгиевски, партија која е дел од […]

Вести

Георгиевски: Богоевски треба да ни го раскаже неговиот однос со Кондоминас

Не е точно дека грчкиот бизнисмен Кондоминас сугерирал Груевски да биде министер, премиер или претседател на ВМРО-ДПМНЕ, тврди поранешниот лидер на партијата и премиер Љубчо Георгиевски за РСЕ.Тој вели дека […]

Вести

Петнаесет години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор

Денеска се одбележуваат 15 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, со кој се стави крај на воениот конфликт во Македонија во 2001 година и се постави рамка за меѓуетнички […]