Ознака: ќе важат

Издвојуваме

Возачките дозволи ќе важат до 75 години, за преголема бучава ќе се одзема возилото

Рокот на важење на возачката дозвола за повозрасните возачи се продолжува од 70 на 75 години, а се предвидува и мерка времено одземање на возило кое предизвикува голема бучава и […]