Ознака: ќе нема

Живот

Каде ќе нема струја денес?

ЕВН известува дека за денес се планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на повеќе места. Без електрична енергија ќе останат: – Од 12:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.Козле од […]

Вести Македонија

Ќе нема струја во повеќе делови од Скопје

Поради технички зафати во дистрибутивната електро-мрежа денес без електрична енергија ќе останат корисниците од општините Карпош, Сопиште, Ѓорче Петров, Аеродром, Гази Баба и Кисела Вода, соопштуваат од ЕВН Македонија АД. […]