Ознака: ќе ја затвори

Македонија

Ако не го сменат котелот Шилегов ќе ја затвори Гинекологија во Чаир

Ако во рок од 30 дена Специјалната болница за гинекологија и акушерство „Мајка Тереза“ во Чаир од градоначалникот Петре Шилегов доби рок од 30 дена да го промени начинот на греење, […]