Ознака: џек даниелс

Занимливости

На ова никој не се надевал: ГОЛЕМА измама на Џек Даниелс, откриена по 150 години!

Конечно се одлучиле да ја кажат вистината.Секоја година околу 275 илјади луѓе се интересираат за разгледување на оригиналната дестилерија, во која се произведува популрниот Џек Даниелс, и тоа од 19. […]