Ознака: Џими Корона

Занимливости

Добил син, а никој не му верувал како се презива – „Секогаш мора да покажам документ за идентификација“

-Луѓето мислат дека се шегувам кога ќе им се претставам, па каде и да одам морам да имам документ како доказ за идентитетот, се пожали Џими Корона кој живее во […]