Ознака: Џина

Сцена

Еве како изгледа ќерката на Харис Џиниовиќ: Џина ја наследила убавината на мама Мелина

Ќерката на Харис Џиновиќ, Џина, е прекрасна девојка. Очигледно, таа ја наследи својата убавина од нејзината мајка Мелина и прерасна во вистинска убавица. Ја следат 25.000 луѓе на Инстаграм, а […]

Култура

Дојран: најевтино туристичко место на Балканот

Се поголем број туристи се одлучуваат својот летен одмор да го поминат на југот на нашата држава. Дојран во последните неколку години доживува вистинска преродба.Убавите плажи, големиот број културни манифестации, […]