Ознака: Џогани

Сцена

Џоле Џогани ја откри шокантната цифра која ја зема месечно!

Стиховите на песните на Џоле Џогани секогаш беа посветени на некого, дали на естрадата, на младите, на пореметените вредности и сл.Меѓутоа, пејачот никогаш досега ги нема критикувано политичарите. -Кога во […]

Сцена

Анабела Букве се омажи!

Анабела Букве по втор пат застана на лудиот камен. Како што јави српски Свет, пејачката се омажила за бизнисменот Андреј Атијас, со кој чека ќерка, која ќе се вика Бранкица. […]