Ознака: џон

Сцена

Џон Ленон уапсен во Бразил?!?

Полицијата во Бразил се сретнала со доста невообичаени случаи во последните неколку денови. Всушност тие уапсиле четири лица чие име е Џон Ленон. Џон Ленон Рибеиро Сикуера е уапсен кога […]