Ознака: џулијан асанж

Вести

Џулијан Асанж: Клинтон беше иницијатор за државниот преврат во Либија поради своите политички амбиции

Основачот на разобличувачката организација WikiLeaks, Австралиецот Џулијан Асанж, смета дека поранешната американска државна секретарка Хилари Клинтон била иницијатор за државниот преврат во Либија во 2011 година поради своите политички амбиции.Основачот […]

Вести

Асанж откри дека американските разузнавачки служби местеле избори во европските земји

Џулијан Асанж изјави дека ќе бидат објавени уште информации за тоа како Хилари Клинтон и американските разузнавачки служби се мешаат во европската политика.Основачот на Викиликс, изјави дека европската политика ќе […]

Вести

Сорос и тајните служби на САД местеле избори во европските држави!

Џулијан Асанж рекол дека ќе бидат објавени уште информации за тоа како Хилари Клинтон и американските разузнавачки служби се мешаат во европската политика.Асанж вели дека европската политика ќе биде шокирана […]