Ознака: 11.500.000 денари

Живот

7-ца на Лото од 11.500.000 денари падна во Кичево кај среќниот Зоран Митаноски!

Играчите на Лото во Кичево не можат да се пожалат на лошата среќа, бидејќи за неполн месец главната награда на Лото ја добива граѓанин на Кичево. Во последното коло среќниот […]