Ознака: 14:22 часот

Занимливости

На работодавачите ова нема да им се допадне: Што се случува во 14:22 часот?

Иако работодавачите би го сакале тоа, вработените не се роботи и не можат да бидат на висина на задачата во текот на осумте работни часа.Европски научници анализирале околу 2000 работници […]