Ознака: 16% излезност

Вести Македонија

Слаба излезност – официјални резулати на ДИК

Државната изборна комисија ги достави официјалните податоци од 90,24 проценти од избирачките места во државава и според нив до 13 часот излезноста е 16 проценти. Претседателот на ДИК, Оливер Дерковски на […]