Ознака: 2021 година

Хороскоп

Кој ден ќе биде најсреќен за секој знак во 2021 година?

На прагот на 2021 година, можеме да очекуваме многу нови среќни денови. Иако постојат техники и начини кои можат да го направат секој ден посебен и радосен, астролозите истакнуваат дека […]

Дестинации

Ова се најризичните земји за патување во 2021 година

Компанијата „International SOS“ која се занимава со здравствени и безбедносни услуги, ја објави годишната листа на најризични дестинации за патување за 2021 година. Листата се составува секоја година врз основа […]

Вести Издвојуваме

Колку неработни денови и продолжени викенди ќе има во 2021 година?

Согласно со Законот за празниците на Република Македонија (Сл.весник на РМ број 21/98 и 18/07), Министерството за труд и социјална политика информира дека во 2021 година неработни денови се: За […]