Ознака: -21 степен

Вести Македонија

Многу студено, температурите до 21степен под нулата

Рекордно ниски температури за овој период се измерни ова ведро утро во Македонија. Во Берово се измерени – 21 степен, во Битола -20, во Маврово -18, а во Струмица – 17 степени. Според […]