Ознака: 255 км/ч

Црна хроника

Ново видео на „Тик-Ток“ во кое возач лудува по македонските улици и вози со 255 км/ч

По вчерашното видео на „Тик-Ток“ каде граѓани користат полициски значки и палки за да поминат патарини денес е објавено ново видео каде возач управува со возило со 255 километри на […]