Ознака: 26 години ВМРО-ДПМНЕ

Вести

Трајановски: ВМРО-ДПМНЕ покажа како треба да се гради Македонија и затоа во континуитет ја добива довербата од граѓаните

Денеска ВМРО-ДПМНЕ слави 26 години од формирањето. ВМРО е формирана 1893 година со една единствена цел за обединување и создавање на самостојна држава Република Македонија, а во поново време и […]

Вести

Ѓорчев: ВМРО-ДПМНЕ има незаменлива улога на македонската политичка сцена

Улогата на ВМРО-ДПМНЕ на македонската политичка сцена е незаменлива, вели за ТВ Нова членот на извршниот комитет на партијата, Влатко Ѓорчев.-Минаа 26 години. ВМРО-ДПМНЕ има простор кој никој друг не […]