Ознака: 3895 македонски граѓани

Вести

Со коронавирус се заразиле 3895 македонски граѓани, починаа 179 лица

Бројот на вкупно досега заболени во земјава се ближи кон 4000, новозаболените се бројат во трицифрени броеви и во последното деноноќие регистрирани се 196 нови случаи, а властите уверуваат дека […]