Ознака: 50 најдобри десерти

Кулинарство

„CNN“ ја смести баклавата на листата на 50 најдобри десерти во светот

Американската телевизиска куќа „CNN“ создаде листа од 50 десерти за кои смета дека се најдобри на светот, а на листата се најде и еден од омилените десерти на Балканот – […]