Ознака: 65 години брак

Сцена

Кирк Даглас (102) и Ана (99) во брак се 65 години: Како преживеа најубавата холивудска љубов и покрај искушенијата?

Актерите на една од најубавите љубовни приказни досега, која трае веќе 65 години, се легендарниот глумец Кирк Даглас (102) и Ана Бајденс (99). Тие се запознале далечната 1953 година, додека […]