Ознака: 7.000 евра

Занимливости

Јасна најде 7000 евра на улица, па им го најде и сопственикот

Прикзната за мистериозниот плик полн со пари, кој завчера на улица ги пронајде риечанката Јасна Врховац, се прошири на социјалните мрежи и за 24 часа доби среќен крај. Познати и […]