Ознака: 8 декември

Вести

8 декември, вторник, неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека 8 декември, вторник, „Св. Климент Охридски”, е неработен ден за сите граѓани на Македонија. Свети Климент Охридски (роден во околу 840 година […]

Живот

8-ми декември е неработен ден

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на Р.Македонија („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 8 декември 2018 година (сабота), „Св. Климент Охридски”, […]