Ознака: RYCO.Регионална канцеларија за младинска соработка

Вести

Официјално формирана Регионалната канцеларија за младинска соработка – RYCO

Вчера попладне (04.07) во Елисејската Палата во Париз од страна на премиерите на Македонија, Србија, Црна Гора, Албанија, Босна и Херцеговина и Косово беше потпишана Меѓународната спогодба за воспоставување на […]