Ознака: sслабеење

Живот

Слабејте според вашиот вид на метаболизам

Доколку честопати имате потреба за слатки или солени грицки, тоа е можеби поради вашиот единствен тип на метаболизам кој влијае врз вашите прехранбени желби.Д-р Оз препорачува исхрана според три типа […]