Ознака: Tреперење на очите

Живот

Дали ти игра окото? Еве зошто се случува тоа и како можете да го спречите овој непријатен феномен!

Tреперењето на очите, медицински познато како „Блефароспазам“ или „Миохемија“ е присилно грчење на очниот капак. Исто така се нарекува спазам на мускулите на очите. Терминот блефароспазам всушност служи за какво […]