Ознака: Tридневна жалост

Локална самоуправа

Tридневна жалост во Тетово за настраданите во пожарот

Со минута молчење започна денешната вонредна седница на Советот на Општина Тетово посветена на последиците од вчерашниот голем пожар во градот при што настрадаа Фатиме Зулбеари и нејзините малолетни деца, […]