Ознака: TУРИСТИЧКИ ВАУЧЕРИ

Вести

ПЕТТИ ПАКЕТ МЕРКИ: TУРИСТИЧКИ ВАУЧЕРИ, ОТПИС НА КАМАТИ ЗА ДОЛГОВИ, БЕЗКАМАТНИ КРЕДИТИ ЗА ИСПЛАТА НА ПЛАТИ

До крајот на неделава треба да биде финализиран петтиот пакет економски мерки, ако за него дадат зелено светло и синдикатите, но и стопанските комори. Ќе тежи помеѓу 50 и 60 […]