Ознака: Teсто

Кулинарство

Teсто што се топи во уста: Направете бургер од палачинки!

Бургер од палачинки може да направите многу лесно дома, бидејќи се состои од две палачинки, меѓу кои можете да ставите што сакате. Едноставно – печете палачинки, ставете полнење на едната […]