Ознака: Vip Лизгалиште

Издвојуваме

„Vip Лизгалиште“ во СЦ Борис Трајковски означи почеток на нова сезона

Со доаѓањето на зимата сè попопуларни стануваат зимските спортови. Како и минатите години, така и оваа „Vip Лизгалиштето“ во Спортскиот центар Борис Трајковски ќе овозможи оптимални услови и убавина да […]