Ознака: wc-школка

Живот

Еве зошто треба темелно да го чистите вашиот тоалет – научниците откриле уште еден извор на зараза од коронавирусот

Научниците откриле уште еден неочекуван извор на инфекцијата коронавирус. Сајтот наменет за здравствените работиници, неодамна вовел тестирање во куќа во која што бил изолиран заразен пациент од коронавирусот, а истото […]

Занимливости

Чипсот и WC шолјата имаат нешто заедничко поради што никогаш повеќе ќе нема да сакате да го јадете

Чипсот за прв пат се појави во 1853 година кога готвачот Џорџ Крум постојано се нервирал од клиентите кои постојано му ги враќале пржените компири, бидејќи биле премногу дебело исечени. […]