Ознака: wellness тренд

Нега и убавина

Што е криотерапија и зошто славните се опседнати со неа?

Ова е најладниот wellness тренд, чива популарност расте со огромна брзина секој ден. Станува збор за криотерапија. Криотерапија може да се однесува на било кој вид ладна терапија која вклучува […]