Ознака: Wi-Fi сигнал

Технологија

Со овие уреди направете 10 пати посилен Wi-Fi сигнал

Научниците направија „паметни површини“ кои го засилуваат Wi-Fi сигналот до десет пати. Систем сличен на тапети може да ги замени обемни антени и приемници кои моментно се користат во домовите […]