Ознака: ZOO Скопје

Живот

Во ZOO Скопје се роди бебе елен

Зоолошката градина постојано се збогатува со нови животни. Едни се раѓаат таму, друг доѓаат од страна. Бројот на животни постојано се зголемува, а тоа придонесува и за зголемување на посетителите, […]