Автомобилизам

Автомобилизам

Нова генерација на Ламбoрџини Галјардо

Според најавите новата генерација на Ламбурџини Галјардо на пазарот ќе стигне во 2014 година. Засега познато е дека новата генерација Галјардо ќе има V10мотор од својот претходник и менувачот ќе […]