Дестинации

Дестинации

Кои се идеалните дестинации за сите мажи?

Детските мечти за патувањата ширум светот кај возрасните и сериозни мажи често се заменуваат со многу порационални –  одмор на море со саканата, прошетка низ комфортните европски улички или викенд […]

Дестинации

Неколку причини зошто треба да го посетите Берлин

Во Берлин ќе ја препознаете енергијата на град кој никогаш не спие. Познат е по својот апсолутен хедонизам и неверојатни призори.Берлинска историја во една улица Почнете ја прошетката по Улицата под […]

Дестинации

Кои се 10-те најчитани дестинации?

По една година макотрпна работа, порталот број еден во Македонија Пулс24 го слави својот први роденден. 10-те најчитани текстови од дестинации за оваа година се: Остров Паг – хрватски рај за младите Прашања и […]