Дестинации

Дестинации

Патувајте во Малага со Савана

Надалеку познат како родниот град на Пабло Пикасо, град богат со културно-историски вредности преку 3000 години стари, Малага претставува современ град во кој што спојот на антиката и современото создаваат идеална […]

Дестинации

Бостон, зелениот град

Бостон се смета за еден од најубавите и „европски“ градови во Соединетите Американски Држави, полн со историја и убави градби, а најмногу од сѐ чист и полн со зеленило. Многумина […]

Дестинации

Олимпик Бич – Бескрајната песочна плажа на Олимп

На само 70 километри од главниот град на соседна Грција се наоѓаат долги песочни плажи преполни туристи. Олимпик Бич е релативно нова туристичка дестинација, која успеа во краток период да […]