Хороскоп

Хороскоп

Хороскоп за 06.05.2013

Овен Доколку сте во врска, можете да очекувате вашата врска да оди во нагорна линија. Вашиот партнер и вие ќе одлучите да се верите или да го одберете датумот за […]

Хороскоп

Дневен хороскоп за 02.05.2013

Овен Одличен период за љубов и уживање. Пријатното расположение го делите со пријателите. Во друштвото сте омилената личност. Доколку пушите намалете со цигарите. Бик Ранливи сте и помалку несигурни на […]