Хороскоп

Хороскоп

Астропрофили на хороскопските знаци

Овен Маж – Карактер:Ќе го препознаете по надворешниот изглед, изгледа достоинствено, без оглед дали е гласен или тивок… Повеќе на следниот ЛИНК. Жена- Карактер: Таа е директна, сака едноставен живот, а често и […]

Хороскоп

Дневен хороскоп 06.04.2013

ОВЕН Ќе добиете повик или покана од пријател кој ќе ве покрене. Ќе уживате во друштвото на оние кои ги сакате. Ако се прашувате зошто манипулаторите ви работат позади грб, […]

Хороскоп

Астро профил на маж Риби

Карактер: Мажот  Риби лесно ќе го препознаете. Тој во себе носи нешто флегматично, можеби на прв поглед премногу неодлучен и колеблив. Ако ништо друго ќе го познаете по гласот во кој […]

Хороскоп

Астро профил на жена Риби

Карактер: Пожртвувана, чувствителна, уметник, срамежлива, има чувство дека никој не ја разбира, таинствена, нетрпелива и несигурна, невротична,  романтична, фантазер, непостојана,  непрактична. Често оди против своите интереси, знае да тера инает, долго […]