Хороскоп

Хороскоп

Дневен хороскоп за 02.05.2013

Овен Одличен период за љубов и уживање. Пријатното расположение го делите со пријателите. Во друштвото сте омилената личност. Доколку пушите намалете со цигарите. Бик Ранливи сте и помалку несигурни на […]

Хороскоп

Какви филмови сакате според хороскопскиот знак

Овен Овните сакаат акциони филмови во кои не доминираат чувства, и каде што постојано нешто се случува.Со нив можете да гледате филмови како „Спартак“, „Атила“, „Храбро срце“… Бик Сакаат филмови […]

Хороскоп

Дневен хороскоп за 30.04.2013

Овен Ве иритира  нечие однесување. Доколку ве оптеретуваат емотивните сомнежи, разговарајте со партнерот и решете го тоа. Не треба во никој случај да бегате од вистината каква и да е. […]

Хороскоп

Дневен хороскоп за 29.04.2013

Овен Бидете внимателни во врска со она што го зборувате, вашите коментари ќе повредат некого. Можни се љубоморни сцени од ваша страна. Можноста да заработите пристигнува од повеќе извори. Зголемена […]

Хороскоп

Дневен хороскоп за 26.04.2013

Овен Семејството ви е приоритет. Постои можност деловните обврски да ги одложите и поголемиот дел од времето да го поминете со најблиските. Денес може многу да профитирате  доколку работите со […]