Хороскоп

Хороскоп

Дневен хороскоп за 29.04.2013

Овен Бидете внимателни во врска со она што го зборувате, вашите коментари ќе повредат некого. Можни се љубоморни сцени од ваша страна. Можноста да заработите пристигнува од повеќе извори. Зголемена […]

Хороскоп

Дневен хороскоп за 26.04.2013

Овен Семејството ви е приоритет. Постои можност деловните обврски да ги одложите и поголемиот дел од времето да го поминете со најблиските. Денес може многу да профитирате  доколку работите со […]

Хороскоп

Дневен хороскоп за 23.04.2013

Овен Малку станавте мрзеливи и почнавте повеќе да уживате. Денес ќе имате проблеми од финансиска природа но нема причина за грижа.  Партнерот непријатно ќе ве изненади. Бик Решивте да ставите […]

Хороскоп

Дневен хороскоп за 22.04.2013

Овен Ќе постигнете успех на работното место доколку ги користите своите способности и талент.  На приватен план потребно е да го промените денес однесувањето кон пријателите и партнерот. Бик Ќе […]