Хороскоп

Хороскоп

Дневен хороскоп за 18.04.2013

Овен Во изминатиов период постигнавте многу и сега е време малку да здивнете. Плодовите од вашето заложување се веќе видливи.  Сега и приватните планови можете лесно да ги реализирате. Бик […]

Хороскоп

Дневен хороскоп за 15.04.2013

Овен Размислете и согледајте ги  сите можности пред да се одлучите за промена. Напнатост и турбуленции во односот со партнерот.  Слободните пак ќе стапат во контакт со лице кое ќе […]