Хороскоп

Хороскоп

Дневен хороскоп 06.04.2013

ОВЕН Ќе добиете повик или покана од пријател кој ќе ве покрене. Ќе уживате во друштвото на оние кои ги сакате. Ако се прашувате зошто манипулаторите ви работат позади грб, […]

Хороскоп

Астро профил на маж Риби

Карактер: Мажот  Риби лесно ќе го препознаете. Тој во себе носи нешто флегматично, можеби на прв поглед премногу неодлучен и колеблив. Ако ништо друго ќе го познаете по гласот во кој […]