Хороскоп

Хороскоп

Астро профил на маж Риби

Карактер: Мажот  Риби лесно ќе го препознаете. Тој во себе носи нешто флегматично, можеби на прв поглед премногу неодлучен и колеблив. Ако ништо друго ќе го познаете по гласот во кој […]

Хороскоп

Астро профил на жена Риби

Карактер: Пожртвувана, чувствителна, уметник, срамежлива, има чувство дека никој не ја разбира, таинствена, нетрпелива и несигурна, невротична,  романтична, фантазер, непостојана,  непрактична. Често оди против своите интереси, знае да тера инает, долго […]

Хороскоп

Астро профил на жена Водолија

Карактер: толерантна, демократ, слободоумна, чувствува голема одговорност за другите.  Често е на  висока позиција на работното место и одговорна е за многу луѓе.  Жената Водолија лесно комуницира со другите луѓе. Прогресивна […]

Хороскоп

Астро профил на маж Јарец

Доминантен, конзервативен, злопамтило, амбициозен, сериозен, традиционален, тврдоглав, контрадикторен бидејќи е сигурен во своето знаење а несигурен како личност.  Потребна му е потпора во животот.  Тој е голем работник, а ако […]

Хороскоп

Неделен хороскоп 15.02-21.02.2016

Овен   Бик Ве прати чувство на неизвесност во проценката на новите случувања на работната сцена, но потребно е активно да учествувате во различни преговори. Не криете дека вашите очекувања […]