Контроверзни фајлови

Контроверзни фајлови

Дали “Окултната Мафија” ќе успее во својот “Нов Светски Поредок”? – прв дел

Дали “Окултната Мафија” ќе успее во својот “Нов Светски Поредок”? – прв дел (предупредуваме дека ова е текст кој не е вообичаен, не следи канонско известување и е контроверзен) Упростувањето […]

Видео Контроверзни фајлови

Ќе биде потрагично од Чернобил – мислење за 5Г технологијата (видео)

Ќе биде потрагично од Чернобил – мислење за 5Г технологијата (видео) Погледајте го видеото кое предупредува што носи 5Г технологијата. Опасностите се еминентни. А како што знаете вчера имаше информации […]

Контроверзни фајлови

РАЗЛИКАТА ПОМЕЃУ ИЛИРИТЕ-АЛБАНЦИ И ГЕГИТЕ (ТРЕТ ДЕЛ)

Најнапред текстот ќе го отворам со познатото дело на македонскиот поет и преродбеник Григор Прличев. Во неговото дело „Сердарот“ (грчки: Ο Αρμάτωλος) напишано во 1860 година има многу интересни изјави што ќе ни бидат од исклучителна корист. […]

Избор на уредникот Контроверзни фајлови

Сашо Тасевски: Светот многу брзо ќе стане лудница каква што никогаш претходно не бил!

Малку одиме на ниво погоре. И така сте дома. Не се ова информации земени од глупи портали. Во британскиот центар за биолошка војна Портон Даун и оној американскиот Форт Дитрик […]

Вести Контроверзни фајлови

КОРОНАВИРУСОТ на медицината познат и е уште од 1971 година

Ова е учебник по ветеринарна медицина издаден во Бугарија во 1978 година. Толку за тврдењата дека корона е непознат вирус. Во друг еден запис, односно книга која што се споделува […]

Избор на уредникот Контроверзни фајлови

КОРОНА ДИКТАТУРА?! – пренесено

Во рамките на правото на информирање и пренесување на информациите одлучивме да го објавиме овој статус кој е со ознака „глобус“, значи по избор на авторот достапен за сите. Сметаме […]

Контроверзни фајлови

Зошто Ватикан отстрани 14 книги од Библијата во 1684 година?

Црквата на Ватикан, или римокатоличката црква, има долга историја за корупција и манипулации. Од престапи и геноцид пред неколку векови над Катарите, до сексуално злоставување деца во модерните времиња, таа […]

Контроверзни фајлови

Разоткриена е една од најстрого чуваните тајни на Ватикан!

Викиликс објавија пораки на својот сајт, кои покажуваат дека Ватикан знае за постоењето на вонземски суштества и уште поинтересно, дека дури и комуницираат со нив. Објавените пораки на сајтот на […]

Контроверзни фајлови

Што се наоѓа под Кремљ?

Колку беа успешни обидите да се најдат скривниците и тајните подземни ходници во најпознатата тврдина во Европа? Московскиот Кремљ, најголемата зачувана тврдина во Европа, во себе крие многу тајни. Многу […]

Контроверзни фајлови

Ова се мистериозните територии на Русија што мапите на Гугл и на Јандекс не смеат да ги прикажат

Најголемите Интернет-пребарувачи ги заматуваат, ги прекриваат, ги бришат, ги цензурираат овие руски територии на своите мапи. Но, зошто? Теоретичарите на завери секогаш имаат одговор. Мапите на Гугл ни даваат можност […]

Занимливости Контроверзни фајлови

КРИСТАЛИ ЗА ПЛОДНOСТ И БРЕМЕНОСТ

Во следниов текст ќе имате прилика да прочитате и научите, кои кристали и како ја зголемуваат плодноста кај мажите и жените и секако помагањето при зачнување и бременост. Ова се исцелителни […]