Занимливости

Занимливости

ВИДЕО: Свештеник слуша The Prodigy „Smack my bitch up“

Во текот на говорот во една црква  свештеник му заsвоне мобилниот телефон, меѓутоа изненадувањто беше во тоа што не се слушна очекуваната црковна медлодија туку хитот на групата  The Prodigy. […]

Занимливости

Survivor Truck – за оние кои апокалипсата ја сваќаат озбилно

Зомбите и крајот на светот овозможија одлична комерцијална можност за многу тјунери и продавачите на оружје. Без разлика каква катастрофа ни се заканува, во секој случај би ви било потребо […]

Занимливости

Кои се производите кои може да ги пренесете преку граница, а да не платите царина

Постојано сме со двоумењето што може да понесеме за време на нашето патување, на која граница и во која земја што не дозволуваат, за кој производ ќе бидете обврзани да […]

Занимливости

Facebook ве здебелува

Поминување многу време во контакт со вашите пријатели на Facebook ја намалува вашата само-контрола. Според нова студија со наслов “Are Close Friends the Enemy? Online Social Networks, Self-Esteem, and Self-Control” […]