Занимливости

Автомобилизам

Mini Paceman

Конечно се појавија првите фотографии на Mini Paceman. Светската премиера на автомобилот ќе се појави во Париз. Моделот Paceman е базиран на моделот Countryman, но за разлика од него е […]

Автомобилизам

Први шпиунски фотограгии на новиот Renault Clio RS

Успеавме да пронајдеме првите шпиунски фотографии на новиот  Renault Clio RS. Наместо стариот 2.0 литарски бензиски мотор ќе биде вграден нов четвороцилиндричен агрегат со турбо компресор кој ќе произведува околу 200 […]

Технологија

Отворени денови во Сивус Едукативниот и Развоен Центар од среда до сабота

Сивус Едукативниот и Развоен Центар (SEDC) ги организира вторите по ред SEDC Отворени денови, кои ќе траат од среда до сабота (12-15 септември), почнувајќи од 08:00 до 19:00 часот. Четиридневната […]