Технологија

Технологија

Вонземјани полнат гориво на сонцето?!

Погледнете го следното видео кое е снимено со огромни телескопи. Вчудовидувачки. Се гледа вселенски брод со огромни димензии како е прикачен на сонцето… Поделете ја информацијата на Фејсбук. Помогнете да […]

Технологија

Најголемата социјална мрежа на светот, Facebook, има многу помалку корисници од фактичките бројки

Најпопуларната мрежа денес има регистрирани безмалку милијарда корисници, но всушност самите Facebook проценуваат дека скоро 10% не се вистински корисници, откако оваа недела ја завршиле внатрешната контрола, разгледувајќи го овој […]

Технологија

Најдобрите и најлошите ре-дизајнирани лога!

Најдобри vs Најлоши ре-дизајнирани лога на најпознатите компании..1.Лоши-По 30 дена возбуда од познатиот пребарувач, тие конечно го претставија нивното лого на незадоволната публика. Стариот дизајн беше малку чуден и неочекуван, […]