Вицотека

Вицотека

Тенкот и Фичото

Си биле еден тенк и едно фичо.  Тенкот го запрашал фичото: Добро како можеш да живееш со мотор во газот? Фичото на ова му одговарило: Подобро со мотор во газот, […]

Вицотека

Вицови за пензионери

Дедо и баба седат на клупа. На бабата и се кренала сукњата и дедото вели:  – Покриј ја таа гробницата мори!  Еее зошто, да не се дигне  мртовецот? Двајца пензионери: […]

Вицотека

Вицови за Амди Бајрам

Собери четири Амди Бајрам капачиња и освјте оригинална Амди Бајрам Чаша. Беше мрак а таа беше гола…Беше ладна како Амди Бајрам. Собери четири Амди Бајрам капачиња и освјте оригинална Амди […]

Вицотека

100% ќе се согласите! Ова е најубавата пеперутка во светот!

Дали ова е најубавата пеперутка?На прв поглед можеби нема да ви остави посебен впечаток, но кога ќе видите како оваа пеперутка знае да лета, со сигурност ќе се воодушевите! Погледнете […]

Вицотека

Да си напунев резервоар во ’96-та, веќе ќе ме викавте Величествениот

* Тестамент „На внуците им го оставам бурето со безоловен 98, што стои закопано позади куќата“ * Одеднаш томос со педаљи изгледа како тотално практична ствар * DHL купија нови […]

Вицотека

Mаж и жена кои никогаш порано не се сретнале, се нашле во исто купе во воз на спиење

Mаж и жена кои никогаш порано не се сретнале, се нашле по некоја случајност во исто купе во воз на спиење. На двајцата им било непријатно на почеттокот, но набрзо […]